Ohlédnutí za dubnem

Od apríla po první máj, tak se dá po delší době shrnout organizace uspořádání pálení čarodějnic na ledečském Rašovci, které si dovolím vyhodnotit jako akci velice povedenou s hojnou účastí ledečských i přespolních. Velkým strašákem pro nás bylo počasí, které jsme jako jediné nemohli ovlivnit a které nás velice potrápilo při stavění hranice, ale vše dopadlo jak mělo a počasí vyšlo na jedničku.

Děkujeme všem za podporu, hojnou účást, komunitnímu centru Háta za výrobu originální „Anduly“, potravinové bance Vysočina za  dobroty pro účinkující, SVČ Ledeč n.S. za vystoupení tanečních skupin, městu Ledeč a DJ Břízovi za kvalitní hudbu po celý den.

Ze zásahové činnosti vyjela jednotka celkem dvakrát, a to 18.4. k požáru zahradního domku v ulici Jabloňová, kde byl požár uhašen před příjezdem jednotek a 27.4. proběhlo taktické cvičení požáru nízké budovy bývalé loděnice v Ledči n.S..

Z plánujících akcí je nyní směřována veškerá pozornost na pořádání okrskové soutěže konané na ledečském Rašovci dne 27.5.2023, o které budeme informovat později.